Installasjon av vaskemaskin

Ved Rørlegger Sandnes forstår vi viktigheten av en feilfri installasjon av vaskemaskinen din. Denne hverdagshelten er essensiell i de fleste hjem, og en korrekt installasjon sikrer optimal ytelse og lang levetid. Med vår brede erfaring og dype kunnskap, garanterer vi en smidig, sikker og effektiv prosess fra start til slutt. La oss sørge for at din vaskemaskin blir installert med presisjon og ekspertise.

Hvordan "Rørlegger Sandnes" installerer din vaskemaskin

1. Ta kontakt: Har du en ny vaskemaskin som trenger installasjon? Start med å kontakte oss. Vi er klare til å hjelpe enten via telefon, e-post eller vårt online skjema.

2. Avtale tid: Når du har tatt kontakt, finner vi en tid som passer deg for installasjonen. Vi verdsetter din tid og jobber fleksibelt for å tilpasse oss din timeplan.

3. Forberedelse: Før vårt besøk, sørg for at området der vaskemaskinen skal stå er tilgjengelig og fritt for hindringer. Dette sikrer en effektiv og smidig installasjon.

4. Ankomst: Vår erfarne rørlegger ankommer til avtalt tid med alle nødvendige verktøy i hånden. Med mange års erfaring, vet han nøyaktig hva som kreves for en trygg og korrekt installasjon.

5. Vann- og avløpstilkobling: Rørleggeren vil koble vaskemaskinen til både vanninntak og avløp. Dette er et kritisk trinn, og vår ekspertise sikrer at det blir gjort riktig første gang.

6. El-tilkobling: Selv om vi primært er rørleggere, sørger vi for at maskinen er korrekt plassert for elektrisk tilkobling. For selve elektrisk arbeid, anbefaler vi en kvalifisert elektriker.

7. Testing: Etter installasjonen vil vi kjøre en testvask. Dette for å sikre at maskinen fungerer som den skal, og at det ikke er lekkasjer.

8. Veiledning: Før vi drar, gir vi deg en kort veiledning om bruk av maskinen og tips for vedlikehold. Vår kunnskap sikrer at du får mest mulig ut av din nye investering.

9. Opprydding: Vi etterlater aldri et sted rotete. Etter installasjonen rydder rørleggeren opp etter seg, så du kan starte vaskingen med en gang!

10. Etter service: Skulle det oppstå spørsmål eller utfordringer etter installasjonen, står vi klare til å hjelpe. Vårt mål er din fulle tilfredshet.


Med Rørleggersandnes.no er installasjon av vaskemaskin enkelt, trygt og problemfritt. La vår erfaring sikre en feilfri drift av din nye maskin.

vaskemaskin 4

Les mer: Rørinspeksjon