Varmtvannsbereder

På kalde vintermorgener eller etter en lang dag, er det få ting som føles bedre enn en varm dusj. Hos Rørlegger Sandnes vet vi viktigheten av en pålitelig varmtvannsbereder. Enten du trenger en ny installasjon, service eller vedlikehold, leverer vårt erfarne team med høy fagkompetanse. Med vår dyptgående kunnskap sikrer vi at du har konstant tilgang til varmt vann når du trenger det mest

Hvordan vi sikrer deg varmt vann gjennom installasjon av varmtvannsbereder

1. Ta kontakt: Trenger du ny varmtvannsbereder eller vedlikehold av den gamle? Gi oss en ring, så skal vi hjelpe deg.

2. Avtal tidspunkt: Vi avtaler et tidspunkt som passer deg for installasjon eller service. Vår fleksibilitet sikrer minimal forstyrrelse i din hverdag.

3. Forberedelse: Vårt team av rørleggere sørger for å ha med alt nødvendig utstyr, fra verktøy til reservekomponenter, slik at jobben blir utført raskt og effektivt.

4. Ankomst: Til avtalt tid vil en av våre erfarne rørleggere ankomme og vurdere arbeidsområdet, sikre tilgang til vannledninger og strømkilder.

5. Fjerning av gammel enhet (om nødvendig): Hvis du bytter ut en gammel varmtvannsbereder, starter vi med å trygt koble fra og fjerne den gamle enheten.

6. Installere ny varmtvannsbereder: Den nye berederen plasseres på en sikker og stabil flate, og vi kobler til både vann- og strømkilder, sørger for riktig vannstrømning og effektiv oppvarming.

7. Testing: Etter installasjonen tester vi systemet for å sikre at det leverer varmt vann uten lekkasjer og at alle komponenter fungerer som de skal.

8. Veiledning: Vi gir deg en kort introduksjon til hvordan du best bruker og vedlikeholder din nye varmtvannsbereder, for å sikre lang levetid og optimal ytelse.

9. Opprydding: Vi forlater aldri et arbeidsområde rotete. Alt verktøy og avfall ryddes opp, slik at du kan nyte ditt nye varme vann umiddelbart.

10. Etter oppfølging: Din tilfredshet er viktig for oss. Derfor følger vi opp etter jobben for å forsikre oss om at alt fungerer som det skal og svarer på eventuelle spørsmål du måtte ha.


Med Rørlegger Sandnes ved din side, er installasjon og service av varmtvannsberedere en lek. La våre erfarne hender sørge for at du alltid har tilgang til varmt vann når du trenger det!

Varmtvannsbereder (2)

Les mer: Tett avløp